Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39386
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПаляничка Н. О.-
dc.contributor.authorМаханько, І. С.-
dc.date.accessioned2023-09-14T06:40:18Z-
dc.date.available2023-09-14T06:40:18Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМаханько І. С. Удосконалення констркуції фризера. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Паляничка Н. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 269.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39386-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення констркуції фризераuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_269-269.pdf121.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.