Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39376
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПоперечний, А. М.-
dc.contributor.authorКур’янов, К. В.-
dc.date.accessioned2023-09-14T06:12:15Z-
dc.date.available2023-09-14T06:12:15Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКур’янов К. В. Кінетика сушіння айви в псевдозрідженому шарі. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Поперечний А. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 264.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39376-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТ-
dc.titleКінетика сушіння айви в псевдозрідженому шаріuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_264-264.pdf153.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.