Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39374
Title: Оптимізація технологічних параметрів гідротермічного процесу приготування харчових продуктів
Authors: Котелевська, О. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Мартиненко, Л. Г.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Котелевська О. А. Оптимізація технологічних параметрів гідротермічного процесу приготування харчових продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Мартиненко Л. Г. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 263.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39374
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_263-263.pdf121.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.