Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39371
Название: Компетентнісний підхід як підґрунтя підготовки фахівців харчової галузі
Авторы: Самохвалова, О. В.
Олійник, С. Г.
Гревцева, Н. В.
Кравченко, О. І.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Гревцева Н. В., Кравченко О. І. Компетентнісний підхід як підґрунтя підготовки фахівців харчової галузі. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 389-390.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39371
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_389-390.pdf105.63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.