Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39371
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамохвалова, О. В.-
dc.contributor.authorОлійник, С. Г.-
dc.contributor.authorГревцева, Н. В.-
dc.contributor.authorКравченко, О. І.-
dc.date.accessioned2023-09-14T06:06:57Z-
dc.date.available2023-09-14T06:06:57Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationСамохвалова О. В., Олійник С. Г., Гревцева Н. В., Кравченко О. І. Компетентнісний підхід як підґрунтя підготовки фахівців харчової галузі. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 389-390.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39371-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКомпетентнісний підхід як підґрунтя підготовки фахівців харчової галузіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_389-390.pdf105.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.