Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39139
Назва: | Персонал підприємства та його роль в забезпеченні ефективності діяльності |
Інші назви: | The personnel of the enterprise and its role in ensuring the efficiency of the activity |
Автори: | Куліш, Єлизавета Артемівна |
Науковий керівник : | Антонова, Олена Вікторівна |
Місце роботи: | Державний біотехнологічний університет, Кафедра економіки та бізнесу |
Ключові слова: | персонал;промислово-виробничій персонал;ефективність;продуктивність праці;резерви |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Куліш Є. А. Персонал підприємства та його роль в забезпеченні ефективності діяльності: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 051 – Економіка; наук. кер. О. В. Антонова; Харків: ДБТУ, 2023. 62 с. |
Короткий огляд (реферат): | Вдосконалення теоретико-методичних та прикладних аспектів підвищення результатів використання персоналу є надзвичайно важливим завданням для загальної ефективності функціонування підприємства, що зумовлюють актуальність теми кваліфікаційної роботи. Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування ролі персоналу в забезпеченні ефективності функціонування підприємства. Об’єктом дослідження є процес використання персоналу підприємства. Предметом дослідження є теоретичні та практичні аспекти, прикладний інструментарій оцінки ефективного використання персоналу. У кваліфікаційній роботі досліджено та проаналізовано теоретичні підходи до визначення характеристики, функцій та структури персоналу підприємства; обґрунтовано вплив персоналу на ефективність діяльності підприємства; здійснена загальна економічна оцінка діяльності підприємства; проаналізовано ефективність використання персоналу на підприємстві; виявлено резерви підвищення результатів роботи підприємства за рахунок підвищення ефективності використання персоналу. Пропозиції та рекомендації, запропоновані в роботі, дозволяють підприємствам виявляти та використовувати резерви підвищення продуктивності праці промислово-виробничого персоналу з метою забезпечення успішного функціонування та покращення своєї конкурентної позиції на ринку. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39139 |
Розташовується у зібраннях: | 051 - "Економіка" (Бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2023_B_412_051z-21bstn-2-01_Kulish.pdf Restricted Access | 1.28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.