Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39089
Назва: Формування фахових компетентностей студентів за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Автори: Гринченко, О. О.
Гринченко, Н. Г.
Федак, Н. В.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Гринченко О. О., Гринченко Н. Г., Федак Н. В. Формування фахових компетентностей студентів за спеціальністю 181 «Харчові технології». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 325-326.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39089
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_325-326.pdf111.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.