Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39089
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГринченко, О. О.-
dc.contributor.authorГринченко, Н. Г.-
dc.contributor.authorФедак, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-09-08T09:18:08Z-
dc.date.available2023-09-08T09:18:08Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГринченко О. О., Гринченко Н. Г., Федак Н. В. Формування фахових компетентностей студентів за спеціальністю 181 «Харчові технології». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 325-326.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39089-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleФормування фахових компетентностей студентів за спеціальністю 181 «Харчові технології»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_325-326.pdf111.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.