Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39089
Title: Формування фахових компетентностей студентів за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Authors: Гринченко, О. О.
Гринченко, Н. Г.
Федак, Н. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гринченко О. О., Гринченко Н. Г., Федак Н. В. Формування фахових компетентностей студентів за спеціальністю 181 «Харчові технології». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 325-326.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39089
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_325-326.pdf111.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.