Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2018
Випуск 2 (28)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-1 of 1 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Удосконалення рецептурного складу посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів)
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Онищенко, В’ячеслав Миколайович
;
Янчева, Марина Олександрівна
Discover
Author
1
Дроменко, Олена Борисівна
1
Онищенко, В’ячеслав Миколайович
1
Янчева, Марина Олександрівна
Subject
1
cryo-stabilizers
1
functional and technological prop...
1
poultry
1
prescription composition
1
semi-finished products
1
криостабилизаторы
1
кріостабілізатори
1
посічені напівфабрикати
1
птица
1
птиця
.
next >
Date issued
1
2018
Has File(s)
1
true