Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38960
Назва: | Применение биологических добавок для повышения сроков хранения хлеба и повышения его энергетических характеристик |
Автори: | Черепнев, И. А. Маренич, Е. Р. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Черепнев И. А., Маренич Е. Р. Применение биологических добавок для повышения сроков хранения хлеба и повышения его энергетических характеристик. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 4 квітня 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 251-252. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38960 |
ISSN: | 2519-4194 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Molod_i_tekhn_prohres_v_APК_T2_2019_158.pdf | 476.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.