Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38960
Назва: Применение биологических добавок для повышения сроков хранения хлеба и повышения его энергетических характеристик
Автори: Черепнев, И. А.
Маренич, Е. Р.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Черепнев И. А., Маренич Е. Р. Применение биологических добавок для повышения сроков хранения хлеба и повышения его энергетических характеристик. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 4 квітня 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 251-252.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38960
ISSN: 2519-4194
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Molod_i_tekhn_prohres_v_APК_T2_2019_158.pdf476.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.