Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38960
Title: Применение биологических добавок для повышения сроков хранения хлеба и повышения его энергетических характеристик
Authors: Черепнев, И. А.
Маренич, Е. Р.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Черепнев И. А., Маренич Е. Р. Применение биологических добавок для повышения сроков хранения хлеба и повышения его энергетических характеристик. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 4 квітня 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 251-252.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38960
ISSN: 2519-4194
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПК". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_i_tekhn_prohres_v_APК_T2_2019_158.pdf476.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.