Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38919
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorКудряшов, А. І.-
dc.date.accessioned2023-09-05T09:41:13Z-
dc.date.available2023-09-05T09:41:13Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКудряшов А. І. Розвиток методів товарознавчої оцінки заморожених напівфабрикатів із дикорослих ягід. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Одарченко Д. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.241.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38919-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозвиток методів товарознавчої оцінки заморожених напівфабрикатів із дикорослих ягідuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_241-241.pdf144.44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.