Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38917
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorОдарченко, М. С.-
dc.contributor.advisorГасай, Є. Л.-
dc.contributor.authorКозлова, А. В.-
dc.date.accessioned2023-09-05T09:37:16Z-
dc.date.available2023-09-05T09:37:16Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКозлова А. В. Розвиток кваліметрії та її взаємозв’язок з іншими науками. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Одарченко М. С., Гасай Є. Л. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.239.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38917-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозвиток кваліметрії та її взаємозв’язок з іншими наукамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_239-239.pdf144.58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.