Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38848
Назва: Підготовка практико-орієнтованих фахівців для харчової індустрії. Виклики сьогодення
Автори: Ласкаєв, О. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Ласкаєв О. М. Підготовка практико-орієнтованих фахівців для харчової індустрії. Виклики сьогодення. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 259-260
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38848
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-260-261.pdf132.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.