Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38847
Title: | Language training of food industry professionals with a practical focus: experience of Poltava university of economics and trade |
Authors: | Іщенко, В. Л. Горбуньова, С. О. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Іщенко В. Л., Горбуньова С. О. Language training of food industry professionals with a practical focus: experience of Poltava university of economics and trade. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 257-258 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38847 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-258-259.pdf | 133.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.