Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38826
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАфанасьєва, О. П.-
dc.date.accessioned2023-09-04T18:23:54Z-
dc.date.available2023-09-04T18:23:54Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationАфанасьєва О. П. Потенційний попит на м’ясні снеки із зниженим рівнем солі. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 226-227uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38826-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПотенційний попит на м’ясні снеки із зниженим рівнем соліuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-227-228.pdf133.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.