Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38826
Title: Потенційний попит на м’ясні снеки із зниженим рівнем солі
Authors: Афанасьєва, О. П.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Афанасьєва О. П. Потенційний попит на м’ясні снеки із зниженим рівнем солі. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 226-227
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38826
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-227-228.pdf133.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.