Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38823
Title: Способи зниження токсичної дії алкоголю на організм людини
Authors: Суркова, К. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Головко, М. П.
Колесник, В. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Суркова К. В. Способи зниження токсичної дії алкоголю на організм людини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Головко М. П., Колесник В. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.225.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38823
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_225-225.pdf139.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.