Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38814
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЗахаренко, В. О.-
dc.contributor.authorСахедова, О. Р.-
dc.date.accessioned2023-09-04T18:11:21Z-
dc.date.available2023-09-04T18:11:21Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСахедова О. Р. Визначення параметрів пористої структури шкіри. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Захаренко В. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.222.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38814-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВизначення параметрів пористої структури шкіри.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_222-222.pdf139.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.