Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38811
Назва: Застосування баромембранних процесів у харчовій промисловості
Автори: Дейниченко, Г. В.
Дмитревський, Д. В.
Гузенко, В. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Дейниченко Г. В., Дмитревський Д. В., Гузенко В. В. Застосування баромембранних процесів у харчовій промисловості. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 206-207
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38811
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-207-208.pdf133.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.