Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38811
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorДмитревський, Д. В.-
dc.contributor.authorГузенко, В. В.-
dc.date.accessioned2023-09-04T18:07:58Z-
dc.date.available2023-09-04T18:07:58Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Дмитревський Д. В., Гузенко В. В. Застосування баромембранних процесів у харчовій промисловості. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 206-207uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38811-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleЗастосування баромембранних процесів у харчовій промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-207-208.pdf133.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.