Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38806
Назва: Зміна структурно-механічних властивостей безглютенових кексів при зберіганні
Автори: Безрученко, О. М.
Юдіна, Т. І.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Безрученко О. М., Юдіна Т. І. Зміна структурно-механічних властивостей безглютенових кексів при зберіганні. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 200-201
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38806
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-201-202.pdf133.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.