Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38761
Назва: Створення нових функціональних снекових продуктів із рослинної сировини
Автори: Дущак, О. В.
Левківська, Т. М.
Бурлак, Н. І.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Дущак О. В., Левківська Т. М., Бурлак Н. І. Створення нових функціональних снекових продуктів із рослинної сировини. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 192-193
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38761
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-193-194.pdf133.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.