Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38752
Название: Контроль якості води –запорука безпечності харчових продуктів
Авторы: Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Головко М. П., Головко Т. М., Газзаві-Рогозіна Л. В. Контроль якості води –запорука безпечності харчових продуктів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 174-175
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38752
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-175-176.pdf133.32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.