Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38752
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.authorГаззаві-Рогозіна, Л. В.-
dc.date.accessioned2023-09-02T18:56:59Z-
dc.date.available2023-09-02T18:56:59Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Головко Т. М., Газзаві-Рогозіна Л. В. Контроль якості води –запорука безпечності харчових продуктів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 174-175uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38752-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleКонтроль якості води –запорука безпечності харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-175-176.pdf133.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.