Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38744
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖелєва, Т. С.-
dc.contributor.authorБольшакова, В. А.-
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.date.accessioned2023-09-02T18:42:01Z-
dc.date.available2023-09-02T18:42:01Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЖелєва Т. С., Большакова В. А., Янчева М. О. Використання уміші «КrioMeat» СК 003 у складі м'ясних заморожених напівфабрикатів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 158-159uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38744-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВикористання уміші «КrioMeat» СК 003 у складі м'ясних заморожених напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-159-160.pdf132.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.