Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38744
Назва: Використання уміші «КrioMeat» СК 003 у складі м'ясних заморожених напівфабрикатів
Автори: Желєва, Т. С.
Большакова, В. А.
Янчева, М. О.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Желєва Т. С., Большакова В. А., Янчева М. О. Використання уміші «КrioMeat» СК 003 у складі м'ясних заморожених напівфабрикатів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 158-159
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38744
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-159-160.pdf132.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.