Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38741
Назва: | Використання плодово-ягідної пасти в технології кремово-збивних цукеркових мас |
Автори: | Шидакова-Каменюка, О. Г. Касабова, К. Р. Болховітіна, О. І. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Шидакова-Каменюка О. Г., Касабова К. Р., Болховітіна О. І. Використання плодово-ягідної пасти в технології кремово-збивних цукеркових мас. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 152-153 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38741 |
Розташовується у зібраннях: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-153-154.pdf | 141.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.