Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38741
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorКасабова, К. Р.-
dc.contributor.authorБолховітіна, О. І.-
dc.date.accessioned2023-09-02T18:36:17Z-
dc.date.available2023-09-02T18:36:17Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationШидакова-Каменюка О. Г., Касабова К. Р., Болховітіна О. І. Використання плодово-ягідної пасти в технології кремово-збивних цукеркових мас. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 152-153uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38741-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВикористання плодово-ягідної пасти в технології кремово-збивних цукеркових масuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-153-154.pdf141.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.