Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38741
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шидакова-Каменюка, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Касабова, К. Р. | - |
dc.contributor.author | Болховітіна, О. І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-02T18:36:17Z | - |
dc.date.available | 2023-09-02T18:36:17Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Шидакова-Каменюка О. Г., Касабова К. Р., Болховітіна О. І. Використання плодово-ягідної пасти в технології кремово-збивних цукеркових мас. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 152-153 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38741 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Використання плодово-ягідної пасти в технології кремово-збивних цукеркових мас | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-153-154.pdf | 141.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.