Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38713
Название: Доцільність використання молочно-білкових концентратів у технологіях продукції ресторанного господарства
Авторы: Дейниченко, Г. В.
Дейниченко, Л. Г.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Дейниченко Г. В., Дейниченко Л. Г. Доцільність використання молочно-білкових концентратів у технологіях продукції ресторанного господарства. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 126-127
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38713
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-127-128.pdf133.74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.