Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38713
Title: Доцільність використання молочно-білкових концентратів у технологіях продукції ресторанного господарства
Authors: Дейниченко, Г. В.
Дейниченко, Л. Г.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Дейниченко Г. В., Дейниченко Л. Г. Доцільність використання молочно-білкових концентратів у технологіях продукції ресторанного господарства. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 126-127
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38713
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-127-128.pdf133.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.