Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38712
Название: Розроблення здобного печива для хворих на цукровий діабет покращеного нутрієнтного складу
Авторы: Дорохович, В. В.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Дорохович В. В. Розроблення здобного печива для хворих на цукровий діабет покращеного нутрієнтного складу. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 124-125
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38712
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-125-126.pdf140.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.