Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38712
Title: Розроблення здобного печива для хворих на цукровий діабет покращеного нутрієнтного складу
Authors: Дорохович, В. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Дорохович В. В. Розроблення здобного печива для хворих на цукровий діабет покращеного нутрієнтного складу. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 124-125
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38712
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-125-126.pdf140.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.