Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38691
Назва: Функціональні снеки – нові гастрономічні рішення для сектору крафтових м’ясарень
Автори: Ступаков, О. О.
Кондратюк, Н. В.
Савченко, А. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Ступаков О. О., Кондратюк Н. В., Савченко А. М. Функціональні снеки – нові гастрономічні рішення для сектору крафтових м’ясарень. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 79-80
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38691
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-80-81.pdf133.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.