Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38691
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтупаков, О. О.-
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorСавченко, А. М.-
dc.date.accessioned2023-09-01T17:43:54Z-
dc.date.available2023-09-01T17:43:54Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСтупаков О. О., Кондратюк Н. В., Савченко А. М. Функціональні снеки – нові гастрономічні рішення для сектору крафтових м’ясарень. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 79-80uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38691-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleФункціональні снеки – нові гастрономічні рішення для сектору крафтових м’ясареньuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-80-81.pdf133.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.