Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38682
Назва: | Інноваційна технологія сиркових десертів для оздоровчого харчування з використанням дрібнодисперсних плодоовочевих кріодобавок |
Автори: | Погарська, В. В. Погарський, О. С. Юр’єва, О. О. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Погарська В. В., Погарський О. С., Юр’єва О. О. Інноваційна технологія сиркових десертів для оздоровчого харчування з використанням дрібнодисперсних плодоовочевих кріодобавок. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 61-62 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38682 |
Розташовується у зібраннях: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-62-63.pdf | 134.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.