Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3867
Назва: Аспекти підвищення конкурентоспроможності продукції молочного скотарства на інноваційній основі
Інші назви: Aspects of improving the competitiveness of production of dairy cattle on the basis of innovation.
Аспекты повышения конкурентоспособности продукции молочного скотоводства на инновационной основе.
Автори: Ємець, Ю.Г.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Бібліографічний опис: Ємець Ю.Г. Аспекти підвищення конкурентоспроможності продукції молочного скотарства на інноваційній основі. 2013. № 11. С. 238.
Серія/номер: Економічні науки;№ 11
Короткий огляд (реферат): У статті визначено зв'язок конкурентоспроможності продукції молочного скотарства з інвестуванням, обґрунтовано необхідність розробки стратегій державної підтримки сільськогосподарських підприємств.
The article defined the connection of product competitiveness dairy cattle breeding with investing, the necessity of developing strategies for state support of agricultural enterprises.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3867
Розташовується у зібраннях:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 11.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Emetc .pdf257.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.