Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3867
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄмець, Ю.Г.-
dc.date.accessioned2022-07-27T10:14:46Z-
dc.date.available2022-07-27T10:14:46Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЄмець Ю.Г. Аспекти підвищення конкурентоспроможності продукції молочного скотарства на інноваційній основі. 2013. № 11. С. 238.uk_UA
dc.identifier.otherУДК: [65.011.4:636.2.034] : 631.17.001.76-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3867-
dc.description.abstractУ статті визначено зв'язок конкурентоспроможності продукції молочного скотарства з інвестуванням, обґрунтовано необхідність розробки стратегій державної підтримки сільськогосподарських підприємств.uk_UA
dc.description.abstractThe article defined the connection of product competitiveness dairy cattle breeding with investing, the necessity of developing strategies for state support of agricultural enterprises.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєваuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономічні науки;№ 11-
dc.titleАспекти підвищення конкурентоспроможності продукції молочного скотарства на інноваційній основіuk_UA
dc.title.alternativeAspects of improving the competitiveness of production of dairy cattle on the basis of innovation.uk_UA
dc.title.alternativeАспекты повышения конкурентоспособности продукции молочного скотоводства на инновационной основе.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 11.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Emetc .pdf257.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.