Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3867
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ємець, Ю.Г. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-27T10:14:46Z | - |
dc.date.available | 2022-07-27T10:14:46Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Ємець Ю.Г. Аспекти підвищення конкурентоспроможності продукції молочного скотарства на інноваційній основі. 2013. № 11. С. 238. | uk_UA |
dc.identifier.other | УДК: [65.011.4:636.2.034] : 631.17.001.76 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3867 | - |
dc.description.abstract | У статті визначено зв'язок конкурентоспроможності продукції молочного скотарства з інвестуванням, обґрунтовано необхідність розробки стратегій державної підтримки сільськогосподарських підприємств. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article defined the connection of product competitiveness dairy cattle breeding with investing, the necessity of developing strategies for state support of agricultural enterprises. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Економічні науки;№ 11 | - |
dc.title | Аспекти підвищення конкурентоспроможності продукції молочного скотарства на інноваційній основі | uk_UA |
dc.title.alternative | Aspects of improving the competitiveness of production of dairy cattle on the basis of innovation. | uk_UA |
dc.title.alternative | Аспекты повышения конкурентоспособности продукции молочного скотоводства на инновационной основе. | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 11. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Emetc .pdf | 257.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.