Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38672
Назва: Нанотехнологія переробки нуту в білкові добавки
Автори: Погарська, В. В.
Погарський, О. С.
Юр’єва, О. О.
Лосєва, С. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Погарська В. В., Погарський О. С., Юр’єва О. О., Лосєва С. М. Нанотехнологія переробки нуту в білкові добавки. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 57-58
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38672
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-58-59.pdf133.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.