Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3867
Title: Аспекти підвищення конкурентоспроможності продукції молочного скотарства на інноваційній основі
Other Titles: Aspects of improving the competitiveness of production of dairy cattle on the basis of innovation.
Аспекты повышения конкурентоспособности продукции молочного скотоводства на инновационной основе.
Authors: Ємець, Ю.Г.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Citation: Ємець Ю.Г. Аспекти підвищення конкурентоспроможності продукції молочного скотарства на інноваційній основі. 2013. № 11. С. 238.
Series/Report no.: Економічні науки;№ 11
Abstract: У статті визначено зв'язок конкурентоспроможності продукції молочного скотарства з інвестуванням, обґрунтовано необхідність розробки стратегій державної підтримки сільськогосподарських підприємств.
The article defined the connection of product competitiveness dairy cattle breeding with investing, the necessity of developing strategies for state support of agricultural enterprises.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3867
Appears in Collections:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 11.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Emetc .pdf257.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.