Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38669
Название: Технологія отримання структурованих харчових продуктів з ізотропною структурою
Авторы: Пивоваров, П. П.
Гринченко, Н. Г.
Тищенко, О. П.
Вовк, В. С.
Волотка, О. О.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Пивоваров П. П., Гринченко Н. Г., Тищенко О. П., Вовк В. С., Волотка О. О. Технологія отримання структурованих харчових продуктів з ізотропною структурою. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 51-52
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38669
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-52-53.pdf165.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.