Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38669
Название: | Технологія отримання структурованих харчових продуктів з ізотропною структурою |
Авторы: | Пивоваров, П. П. Гринченко, Н. Г. Тищенко, О. П. Вовк, В. С. Волотка, О. О. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Пивоваров П. П., Гринченко Н. Г., Тищенко О. П., Вовк В. С., Волотка О. О. Технологія отримання структурованих харчових продуктів з ізотропною структурою. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 51-52 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38669 |
Располагается в коллекциях: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-52-53.pdf | 165.04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.