Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38648
Название: Роль технології блокчейн в управлінні якістю продукції
Авторы: Карнаушенко, А. С.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Карнаушенко А. С. Роль технології блокчейн в управлінні якістю продукції. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 33-34
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38648
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-34-35.pdf132.53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.