Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38647
Назва: Використання ортофосфорної кислоти в технології виробництва білкового ізоляту
Автори: Калембет, В. А.
Черемська, Т. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Калембет В. А., Черемська Т. В. Використання ортофосфорної кислоти в технології виробництва білкового ізоляту. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 31-32
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38647
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-32-33.pdf139.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.