Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38647
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКалембет, В. А.-
dc.contributor.authorЧеремська, Т. В.-
dc.date.accessioned2023-09-01T12:15:43Z-
dc.date.available2023-09-01T12:15:43Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКалембет В. А., Черемська Т. В. Використання ортофосфорної кислоти в технології виробництва білкового ізоляту. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 31-32uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38647-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВикористання ортофосфорної кислоти в технології виробництва білкового ізолятуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-32-33.pdf139.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.