Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38645
Title: | Studying products of uf separation of protein-carbohydrate milk material with the aim of using it in semi-finished for dessert products |
Authors: | Zolotukhina, I. Deinychenko, G. Maharramov, M. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Zolotukhina I., Deinychenko G., Maharramov M. Studying products of uf separation of protein-carbohydrate milk material with the aim of using it in semi-finished for dessert products. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 29-30 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38645 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-30-31.pdf | 90.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.