Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38645
Title: Studying products of uf separation of protein-carbohydrate milk material with the aim of using it in semi-finished for dessert products
Authors: Zolotukhina, I.
Deinychenko, G.
Maharramov, M.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Zolotukhina I., Deinychenko G., Maharramov M. Studying products of uf separation of protein-carbohydrate milk material with the aim of using it in semi-finished for dessert products. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 29-30
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38645
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-30-31.pdf90.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.