Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38642
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДегтяр, В. В.-
dc.contributor.authorРадченко, А. Е.-
dc.contributor.authorГринченко, О. О.-
dc.date.accessioned2023-09-01T12:06:56Z-
dc.date.available2023-09-01T12:06:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДегтяр В. В., Радченко А. Е., Гринченко О. О. Дослідження вмісту сухих речовин в аквафабі залежно від співвідношення бобових та рідини. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 23-24uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38642-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleДослідження вмісту сухих речовин в аквафабі залежно від співвідношення бобових та рідиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-24-25.pdf142.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.