Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38405
Название: Інноваційні новаторські форми підготовки технологів спеціальності 181 «Харчові технології»
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В. Інноваційні новаторські форми підготовки технологів спеціальності 181 «Харчові технології». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 87-93.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38405
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_87-93.pdf153.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.