Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38405
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.date.accessioned2023-08-29T06:56:03Z-
dc.date.available2023-08-29T06:56:03Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В. Інноваційні новаторські форми підготовки технологів спеціальності 181 «Харчові технології». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 87-93.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38405-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнноваційні новаторські форми підготовки технологів спеціальності 181 «Харчові технології»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_87-93.pdf153.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.