Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38364
Назва: Особливості викладання технічних дисциплін з підготовки інженерів для підприємств ресторанного господарства та торгівлі
Автори: Афукова, Н. О.
Горєлков, Д. В.
Дмитревський, Д. В.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Афукова Н. О., Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В. Особливості викладання технічних дисциплін з підготовки інженерів для підприємств ресторанного господарства та торгівлі. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 9-10.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38364
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_9-10.pdf113 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.